Blaturi din cuart compozit

Cuartul compozit se fabrica intr-o mare varietate de culori, modele si finisaje. Este un material elegant, foarte rezistent si usor de intretinut. Se potriveste in orice ambient, de la contemporan la clasic si poate fi combinat cu cele mai multe tipuri de finisaje pentru interior.

Cuartul ocupa locul 7 din 10 pe scara de duritate Mohs, dupa Diamant, Topaz si Corindon. Se prelucreaza cu freze speciale, diamantate.

Materialul este turnat in lastra care se debiteaza in functie de dimensiunile cerute. Este ideal pentru blaturi de bucatarie, bar si bufet, atat in spatii rezidentiale, cat si H.O.R.E.C.A.

Materialul este rezistent la temperaturi inalte, factori chimici si mecanici. Este folosit ca suprafata profesionala in bucatarii. Prin natura sa este antimicrobian, necombustibil si non toxic.

Suprafata se intretine usor. Se curata cu detergent lichid de uz casnic, cu PH neutru (ex.: detergent vase)

Nu se pateaza cu: otet, ulei, cafea, vin rosu, sucuri de fructe, detergent de vase concentrat  sau alte substante folosite in mod uzual in bucatarie (este necesar ca pata sa fie curatata, totusi, in decurs de 4 ore, in special la modelele in culori deschise).

 

 

 

 

Aparate Aer Conditionat Inverter

Aparatul de aer conditionat isi regleaza permanent capacitatea, facand economie de energie electrica si obtinand performante ridicate. Un aparat AC inverter consuma cu 30-35% mai putina energie electrica fata de un aparat clasic si poate functiona optim intr-un interval mai mare de temperaturi exterioare.

Va rugam sa ne contactati pentru detalii si o oferta personalizata aici !

 

Placaje din Granit

 

Granitul este o roca magmatica cu granulatie mare  si care ia nastere la adancimi mari, prin solidificarea lenta a lavei.  Culoarea granitului variaza de la gri deschis pana la albastrui, rosu, galben, verde, negru si chiar roz . Granitul este una dintre cele mai raspandite pietre naturale si este utilizat cu succes in domeniul constructiilor. Are o rezistenta deosebita la uzura, intemperii, factori chimici si fizici, aspectul este variat si gama de culori destul de bogata, granitul avand astfel caracteristicile ideale pentru placari verticale si orizontale la exterior, cat si la interior.
Posibilitatea de a prelucra suprafata granitului prin fiamare ii confera si proprietati antiderapante, granitul fiamat fiind cel mai indicat material pentru placarea pardoselilor si treptelor exterioare. Granitul este, de asemena, si materialul cel mai des utilizat pentru spatiile cu trafic intens-galerii comerciale, cladiri de birouri.

 

Comercializam diferite dimensiuni standard de placaj din granit natural si executam placi cu dimensiuni personalizate, precum si piese speciale-blaturi pentru mobilier, glafuri si trepte, placaj pentru semineu.

Placaje din Marmura

Marmura este o roca metamorfica ce ia nastere prin cristalizarea calcarului. Aspectul puternic decorativ si calitatile sale (duritate crescuta, rezistenta la uzura si intemperii) o propulseaza printre cele mai apreciate si utilizate roci naturale in amenajarile de interior, dar si la exterior.

Comercializam diferite dimensiuni standard de placaj din marmura naturala si executam placi cu dimensiuni personalizate, precum si piese speciale-blaturi pentru mobilier, glafuri si trepte, placaj pentru semineu.